Në kontakt pa telefon. Si të regjistroheni për VKontakte falas: me ose pa celular.

 1. Pse duhet një numër celular?
 2. Regjistrimi pa një numër telefoni
 3. Regjistrimi tradicional "VKontakte"
 4. Pse duhet të specifikoj numrin e telefonit "VKontakte"?
 5. Si të regjistroheni "VKontakte" pa një numër telefoni?
 6. Disavantazhet e regjistrimit të shpejtë
 7. Si të konfirmoni numrin e telefonit?
 8. Mënyra standarde për t'u regjistruar me VKontakte
 9. Regjistrohuni në kontakt pa telefon celular
 10. Marrja e një numri virtual në shërbimin Pinger
 11. Lëshimi i një shërbimi virtual të numrit të telefonit OnlineSim
 12. Regjistro "VKontakte" duke përdorur numrat virtuale

Vkontakte është një nga rrjetet sociale më popullore midis rusëve. Çdo ditë mijëra përdorues të rinj janë regjistruar në të. Kur regjistrimi në faqen e internetit është e nevojshme për të futur të dhënat tuaja personale. Regjistrimi është i lirë dhe i lehtë, madje edhe një nxënës i shkollës fillore mund të regjistrohet në kontakt. Me rritjen e hacks dhe spam në rrjet social menaxhimi i faqes periodikisht ndryshon rregullat e regjistrimit. Me kalimin e kohës, ato u bënë shumë më të ashpra se më parë. Dhe tani, Interneti është plot me pyetje nga përdoruesit se si të regjistrohen në kontakt pa hyjnë telefon celular dhe kodin që duhet të vijë në mesazhin SMS.

Në rrjetin social "Vkontakte" mundësia që përdoruesit e rinj të regjistrohen në rrjet ka rishfaqur. Por tani që të regjistroheni, ju duhet të konfirmoni realitetin e identitetit tuaj nëpërmjet një numri telefoni celular dhe me ftesën e përdoruesve të cilët janë njohur nga një celular.

Ju mund të regjistroheni një përdorues të ri vetëm në këmbim të numrit të tij të telefonit celular. Në faqen e tij zyrtare, krijuesi i faqes së Vkontakte, Pavel Durov, tha se vetëm ata përdorues që lidhën faqen e tyre me një numër telefoni celular dhe mund të konfirmojnë se ata mund ta kenë këtë, kanë të drejtë të ftojnë pjesëmarrës të tjerë në rrjetin social. Përdoruesit të cilët dëshirojnë të përfitojnë nga një ofertë e tillë do të marrin një ftesë nëpërmjet SMS.

Pse duhet një numër celular?

 • Sigurimit. Regjistrimi duke përdorur një numër telefoni celular bën që spammers pothuajse të pamundur.
 • mbështetje shërbime mobile rrjet social.

Megjithatë, në të ardhmen, krijuesit e "Vkontakte" duan të braktisin llogarinë e detyrueshme në adresë posta elektronike . Pra, ata duan të rrisin mbrojtjen e profileve dhe të mbrojnë përdoruesit nga spam.

Regjistrimi pa një numër telefoni

Si të regjistroheni në kontakt pa telefon celular dhe SMS? Nuk mund ta aktivizoni faqen tuaj pa futur një numër telefoni celular. Prandaj, nëse dëshironi të bëheni përdorues i rrjetit social "Vkontakte", keni nevojë të blini një telefon celular ose të paktën ta merrni nga dikush nga familja juaj. Pa e verifikuar faqen nëpërmjet telefonit celular, nuk do të jeni në gjendje të shtoni miq, bashkohuni me grupe dhe të shkruani mesazhe private. Vlefshmëria e faqes kërkon të hyjë në një numër telefoni celular. Telefoni duhet të jetë në gjendje pune. Pas kësaj, telefoni do të marrë një SMS me një kod, i cili pastaj duhet të futet në një formë të veçantë. Në të ardhmen klikoni butonin "Dërgo".

Nëse tashmë keni një faqe Vkontakte dhe është e lidhur me numrin tuaj të telefonit celular, atëherë fatkeqësisht është e pamundur të krijoni një faqe të dytë me të njëjtin numër. Ne do të duhet të marrim një kartë SIM të re. Tani ka shumë promovime për shpërndarjen falas të kartave SIM. Ju gjithashtu mund të kontaktoni kompaninë tuaj më të afërt celulare dhe të dhurojë 5 minuta për të marrë një numër të ri.

Mos kini frikë se ju duhet të specifikoni numrin tuaj të telefonit celular. Për dërgimin e mesazheve SMS, paratë nuk do të tërhiqen nga ju, regjistrimi në faqen e internetit të Vkontakte është një proces krejtësisht i lirë.

Regjistrimi në vende të ndryshme, si rregull, kërkon aktivizimin dhe konfirmimin e të dhënave nëpërmjet një telefoni celular. Në këtë artikull do të mësoni nëse është e mundur të regjistroheni "VKontakte" pa një numër telefoni dhe si të merrni qasje të shpejtë në të gjitha tiparet e sistemit.

Regjistrimi tradicional "VKontakte"

Sot, ndoshta, është e vështirë të takosh një person që nuk do të ishte anëtar i një Runet. Megjithatë, nëse nuk jeni të njohur me këtë faqe, regjistrimi tradicional me treguesin e detajeve të kontaktit do të jetë i përshtatshëm për ju. Dhe këtu lind një pyetje shumë relevante: "Si të regjistroheni" VKontakte "pa një numër telefoni?" Përgjigja në të, ju do të mësoni pak më vonë.

Që të regjistroheni në sistem, ju duhet të shkoni në faqen zyrtare "VKontakte" dhe klikoni në butonin "Regjistrohu" nën formularin e identifikimit dhe fjalëkalimin. Në dritaren që shfaqet, duhet të futni emrin dhe mbiemrin e vërtetë. Të dhënat reale kërkohen për të gjetur shpejt shokë ose shokë të klasës.

Pas mesazhit të emrit dhe mbiemrit, sistemi do t'ju kërkojë të specifikoni vendin e banimit dhe numrin e telefonit celular në të cilin duhet të vijë një kod aktivizimi në formën e një mesazhi SMS. Ndonjëherë sistemi dështon, kështu që identifikimi mund të marrë kohë.

Këto veprime të thjeshta ju lejojnë të krijoni faqen personale të VKontakte në pak minuta, ku tani mund të specifikoni interesat tuaja, vendin e punës ose studimin dhe të gjeni miq për komunikim.

Pse duhet të specifikoj numrin e telefonit "VKontakte"?

Identifikimi i përdoruesit në sistem kryhet për të përjashtuar regjistrimin e robotëve dhe robotëve kompjuterikë. Përveç kësaj, zhvilluesit në këtë mënyrë mbrojnë faqen nga faqet e rreme dhe kopjuar.

Rreth 9 vjet më parë, kur rrjeti social po fillonte punën e tij, pyetja se si të regjistrohesh "VKontakte" pa një numër telefoni nuk e shqetësonte askënd. Çdokush mund të ketë një llogari personale pa specifikuar detajet e kontaktit. Pak më vonë, sistemi paraqiti identifikimin vullnetar. Me fjalë të tjera, personi vetë zgjodhi të tregonte detajet e tij të kontaktit tek ai apo jo. Regjistrohu "VKontakte" pa telefon ishte e mundur. Përveç kësaj, sistemi nuk ka dhënë lajmërime, gjë që lehtësoi shumë duke qenë në vend.


Përveç kësaj, sistemi nuk ka dhënë lajmërime, gjë që lehtësoi shumë duke qenë në vend

Si të regjistroheni "VKontakte" pa një numër telefoni?

Për fat të keq, në momentin e regjistrimit pa specifikuar një telefon celular "VKontakte" është e pamundur. Kjo risi është përfshirë në sistem që nga rënia e vitit 2014. Përdoruesit që arritën të regjistrojnë llogaritë para rregullave të reja mund të vazhdojnë të komunikojnë në rrjetin social pa identifikim. Por vendi vazhdimisht kujton nevojën për të hyrë në një telefon celular, duke ju detyruar të futni një captcha në çdo veprim.


Nëse jeni të shqetësuar për mënyrën se si të regjistroheni "VKontakte" pa telefon, nuk duhet të kërkoni për zgjidhje, pasi ato nuk ekzistojnë. E vetmja gjë që mund të bëni është të mbani mend hyrjen dhe fjalëkalimin nga faqja juaj e vjetër e rrjetit shoqëror. Siç u përmend më lart, llogaritë e regjistruara para inovacionit, nuk janë subjekt i identifikimit të detyrueshëm.

Disavantazhet e regjistrimit të shpejtë

Faqja VK jo i personalizuar ka më pak të drejta se ajo për të cilën përdoruesi ka treguar një numër telefoni celular. Me fjalë të tjera, në qoftë se ju harroni fjalëkalimin tuaj ose login, ajo do të jetë shumë e vështirë për të rimarrë llogarinë tuaj. Përveç kësaj, gjatë dërgimit të mesazheve ose komenteve, sistemi do të kërkojë çdo herë për të hyrë në një captcha (kodin nga imazhi), duke paralajmëruar identifikimin e detyrueshëm nëpërmjet një numri telefoni celular. Një kufizim i tillë e komplikon jetën në një rrjet shoqëror dhe shpejt fillon të fyejë përdoruesit.


Si të konfirmoni numrin e telefonit?

Nëse faqja juaj nuk e ka kaluar procedurën e identifikimit, ju mund të specifikoni numrin tuaj të telefonit kur futni llogarinë. Për ta bërë këtë, duhet të zgjidhni vendin, kodin e operatorit celular dhe telefonin. Pas kësaj, një mesazh SMS me një kod për të konfirmuar të dhënat do të dërgohet në numrin e caktuar. Të gjitha kufizimet nga faqja do të hiqen pas përcaktimit të kodit një herë dhe ri-futjes së llogarisë suaj VKontakte.

Nëse planifikoni të vazhdoni të komunikoni në një rrjet social, të ndani lajmet dhe të ngarkoni fotot, sigurohuni që të kaloni përmes identifikimit në sistem. Është e mundur që zhvilluesit e faqes të fillojnë në të ardhmen për të bllokuar ata përdorues që nuk e kanë verifikuar identitetin e tyre. Është më mirë të mbroheni tani sesa të rikuperoni të gjitha të dhënat në të ardhmen. Dhe pastaj pyetja se si të regjistrohet "VKontakte" pa një numër telefoni, nuk do të merret në befasi.

Kufizime të tilla aktualisht zbatohen në të gjitha rrjetet sociale të njohura. Regjistrohu në "VKontakte" pa telefon është e pamundur, si në Odnoklassniki ose Facebook. Nëse faqja juaj krijohet me qëllim të komunikimit dhe jo përhapjen e spam, atëherë nuk ka arsye për të fshehur të dhënat tuaja personale. Përveç kësaj, të gjitha sistemet marrin përsipër të mos transferojnë informacione tek palët e treta.

Një përdorues modern i internetit aktiv nuk mund ta imagjinojë jetën e tij pa rrjete shoqërore dhe për arsye të mira - këto burime ofrojnë mundësi të pakufizuara për komunikim dhe shkëmbim të çfarëdo informacioni, qofshin materiale shkencore, lajme apo kompozime muzikore. Nëse vendosni se çfarë duhet të regjistroheni, rrjeti social VKontakte është më i popullarizuari në Rusi dhe është në lidhje me atë që do të diskutohet. Në këtë artikull do të mësoni se si të regjistroheni në kontakt dhe të filloni të komunikoni me njerëz nga kudo në botë!

Mënyra standarde për t'u regjistruar me VKontakte

Ndoshta sistemi i regjistrimit VKontakte, kur keni nevojë për një faqe të re tani, është një nga më të lehtë në faqet e këtij lloji. Të gjitha që ju nevojitet për të krijuar një llogari personale, që do të thotë të regjistroheni në mënyrë korrekte, është një numër i vlefshëm i telefonit celular (mundeni pa atë, por më shumë në atë më vonë). Pra, le të shqyrtojmë procedurën e regjistrimit (nëpërmjet SMS-it në telefon) tani dhe hap pas hapi:

Tani mbetet vetëm që të plotësoni një profil dhe të gjeni miq - dhe mund të përdorni funksionalitetin e rrjetit social VKontakte në tërësi.

Regjistrohuni në kontakt pa telefon celular

Më parë, ishte e mundur të regjistrohesh në një kontakt duke futur një adresë e-mail, por tani kjo mundësi është anuluar dhe një faqe në një kontakt lidhet me një numër telefoni dhe vetëm një profil në një kontakt mund të korrespondojë me një numër. Kjo është bërë me qëllim që të mos e mbushni burimin me dhjetra llogari të personit të njëjtë në kontakt. Por çfarë të bëjmë nëse faqja e dytë në kontakt tani është jetike, dhe nuk ka numër të lirë të telefonit celular dhe nuk ka asnjë mundësi për të marrë një SMS në telefon?

Në këtë rast, mund të përdorni shërbimet që ndihmojnë në krijimin e një numri virtual të telefonit, edhe nëse nuk ka telefon në fakt dhe të marrë mesazhe mbi të. Njëri prej tyre është Pinger. Regjistrimi në të nuk ndryshon vështirësi të veçanta, pavarësisht ndërfaqes në gjuhën angleze. I vetmi vërejtje - për funksionimin e plotë të faqes është e nevojshme versioni aktual Flash Player.

Pra, shkoni në www.pinger.com/tfw/, dhe pastaj para se të regjistroheni në VKontakte, regjistrohuni atje, për të cilën ne kryejmë veprimet e mëposhtme:


com/tfw/, dhe pastaj para se të regjistroheni në VKontakte, regjistrohuni atje, për të cilën ne kryejmë veprimet e mëposhtme:

Pas hapjes së menaxherit të mesazheve, mund të kopjoni me siguri numrin dhe ta dërgoni në regjistrimin në kontakt, algoritmi i detajuar i të cilit - domethënë mënyra e regjistrimit në kontakt - përshkruhet më sipër.

Për momentin, pothuajse të gjitha rrjetet dhe shërbimet sociale kanë shtrënguar rregullat për regjistrimin e llogarive, duke futur një detyrim të detyrueshëm ndaj numrit të telefonit celular. Por për ata që nuk kanë një telefon celular ose nuk dëshirojnë të "shkëlqejnë" me numrin e tyre në internet, ka shërbime të veçanta që lëshojnë numra virtualë "me qira". Në fakt, një numër telefoni virtuale ju lejon vetëm të merrni një SMS me një kod regjistrimi konfirmues. Duke folur rreptësisht, kjo është mjaft e mjaftueshme për t'u regjistruar me VKontakte pa një telefon celular.

Marrja e një numri virtual në shërbimin Pinger

Ndoshta shërbimi më i popullarizuar i telefonisë virtuale në World Wide Web është Pinger. Mjerisht, shërbimi është i huaj, duke rezultuar në nevojën për njohuri të vogla gjuhe angleze . Ne hapim në shfletuesin (është më mirë të përdorim Google krom ) dhe klikoni butonin Sing Up.

faqe e re Duhet të futni të dhënat e mëposhtme:

 • Emri i përdoruesit - emri i dëshiruar i përdoruesit, në fakt, hyrja e ardhshme për tu identifikuar në "Pinger";
 • Fjalëkalimi - fjalëkalimi i dëshiruar;
 • Konfirmo fjalëkalimin - konfirmimin e fjalëkalimit;
 • E-mail - adresa postare për rikthimin e një fjalëkalimi të humbur dhe informimin për lajmet e shërbimit;
 • Mosha e moshës. Nëse jeni nën moshën 18 vjeç, duhet të thoni ju, përndryshe nuk do të jetë e mundur regjistrimi i mëtejshëm.
 • Gjinia - pol. Mashkull është mashkull, femra është femër.
 • Kodi i sigurisë - Kodi nga imazhi, në terma të thjeshtë, captcha.


Kodi i sigurisë - Kodi nga imazhi, në terma të thjeshtë, captcha

Pas përfundimit të fushatave të regjistrimit, klikoni butonin Next.


Pas përfundimit të fushatave të regjistrimit, klikoni butonin Next

Në fazën e ardhshme, shërbimi, pas analizimit të të dhënave të dhëna nga ju, do të lëshojë një listë të numrave të lirë virtualë. Ju duhet të zgjidhni një prej tyre dhe klikoni butonin Confirm. Ndryshimi i numrit të lëshuar nga shërbimi në të ardhmen është i pamundur.


Ndryshimi i numrit të lëshuar nga shërbimi në të ardhmen është i pamundur

Nëse harroni numrin e lëshuar, atëherë është e lehtë të mbani mend. Klikoni në lidhjen Opsionet në shiritin e sipërm dhe në fushën e Numrit të Telefonit shohim numrin virtual të etiketuar "Pinger".


Klikoni në lidhjen Opsionet në shiritin e sipërm dhe në fushën e Numrit të Telefonit shohim numrin virtual të etiketuar Pinger

Lëshimi i një shërbimi virtual të numrit të telefonit OnlineSim

Analogja në gjuhën ruse të Pinger është shërbimi OnlineSim, i cili lejon edhe pa regjistrim të përdorë të gjitha kapacitetet e numrave të telefonit virtual. Shkruani në shiritin e adresës së shfletuesit adresën e mëposhtme :.


Në anën e djathtë të ekranit, shërbimi identifikon katër numra telefoni pa pagesë që mund të përdoren pa autorizim në OnlineSim. Mjafton ti specifikoni ato kur regjistroheni me VKontakte dhe merrni direkt kodin në shfletues. Informacioni i kodit përditësohet automatikisht çdo 15 sekonda.

Regjistro "VKontakte" duke përdorur numrat virtuale

A mund të regjistrohem në VKontakte pa një numër telefoni? Ndoshta edhe skeptikët e zhurmshëm do të përgjigjen një "po" afirmative për këtë pyetje. Duke marrë një numër virtual nga ndonjë nga metodat e mësipërme, mbetet vetëm për të hapur faqen e rrjeteve sociale dhe për të shkuar përmes procedurës së regjistrimit. Ndiqni lidhjen

Pse duhet një numër celular?
Si të regjistroheni "VKontakte" pa një numër telefoni?
Pse duhet një numër celular?
Dhe këtu lind një pyetje shumë relevante: "Si të regjistroheni" VKontakte "pa një numër telefoni?
Pse duhet të specifikoj numrin e telefonit "VKontakte"?
Si të regjistroheni "VKontakte" pa një numër telefoni?
Si të konfirmoni numrin e telefonit?
Por çfarë të bëjmë nëse faqja e dytë në kontakt tani është jetike, dhe nuk ka numër të lirë të telefonit celular dhe nuk ka asnjë mundësi për të marrë një SMS në telefon?