Regjistrimi i fjalëkalimit Apple ID

Sigurisht, të gjithë përdoruesit e iOS-it e kuptojnë se sa e rëndësishme është të mbani mend fjalëkalimin për ID-në tuaj të Apple Sigurisht, të gjithë përdoruesit e iOS-it e kuptojnë se sa e rëndësishme është të mbani mend fjalëkalimin për ID-në tuaj të Apple. Në fund të fundit, nëse e harroni, nuk do të mund të hyni në llogarinë tuaj iCloud, të shkarkoni muzikë të re ose të shkarkoni aplikacione për iPhone dhe iPad. Ju mund të keni menduar tashmë se keni nevojë Riparimi Apple Kiev , por ju mund të jeni në gjendje të rikuperoni fjalëkalimin vetë, dhe ne do t'ju ndihmojmë me këtë.

Për të rimarrë një fjalëkalim, duhet t'i demonstrosh sistemit që ti kujton ende diçka, dhe kjo "diçka" do të të ndihmojë të identifikosh si pronar i llogarisë. Si mund të bëhet kjo?

Rivendosni fjalëkalimin e Apple ID duke përdorur postën elektronike.

Shko te http://iforgot.apple.com. Futni ID-në tuaj të Apple dhe më pas konfirmoni "Tjetra". Zgjidhni "Authentication email" dhe klikoni "Next" përsëri. Tani shkoni në kutinë e e-mailit në të cilën keni bashkangjitur një ID të Apple dhe bëni gjithçka siç shkruhet në udhëzimet.

Rivendosni fjalëkalimin e Apple ID duke përdorur pyetje të sigurisë

Ne kthehemi në faqen e rimëkëmbjes së fjalëkalimeve. Shkruani ID-në tuaj të Apple, por tani zgjidhni "Përgjigje për të testuar pyetjet". Tani do t'ju kërkohet të jepni datën e lindjes dhe natyrisht përgjigjen e saktë të pyetjeve të sigurisë. Ka tre prej tyre, dhe si rregull, ju duhet të dini përgjigjet ndaj tyre. Kjo është, për shembull, pseudonimi i qenit ose maceve tuaj të parë, emri i grupit tuaj të preferuar muzikor ose emri i një kushëri. Pas kësaj, fjalëkalimi do të rivendoset dhe do të jetë e mjaftueshme për të hyrë në një të re. Ne shpresojmë që ju të mbani mend këto përgjigje, përndryshe riparimi Apple Kiev do të jetë e nevojshme .

Ndoshta, llogaria jote lidhet me një verifikim me dy hapa. Pastaj skema do të jetë disi e ndryshme.

Rivendosja e ID Apple në rastin e një verifikimi me dy hapa

Përsëri shkoni te faqja http://iforgot.apple.com. Tani, pasi të futni ID-në e Apple, do t'ju duhet një çelës shërimi. Mos harroni - ju duhet ta keni marrë atë kur keni instaluar një test me dy hapa. Ky informacion duhet të regjistrohet në mediat tuaja të jashtme, mundësisht në letër, dhe jo elektronike. Futni këtë çelës dhe zgjidhni pajisjen në të cilën duhet të mbërrijë kodi i verifikimit me katër shifra. Pas pritjes për SMS, futni kodin dhe përzgjidhni "vazhdo". Tani mund të futni një fjalëkalim të ri (sigurisht ndryshe nga ai i vjetër). Konfirmo dhe kliko në mesazhin "reset password".

Çfarë duhet të bëni nëse çelësa e rimëkëmbjes nuk është në dispozicion për ju dhe ju nuk mund ta gjeni? Mjerisht, në këtë rast, ju nuk do të ndihmojë edhe riparimin Apple Kiev . Në këtë situatë, do të jetë e pamundur të mbulohet fjalëkalimi. Le të shpresojmë që ju do të keni sukses. Dhe nëse keni ndonjë problem me krijimin e një ID të ri të Apple, ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Si mund të bëhet kjo?
Çfarë duhet të bëni nëse çelësa e rimëkëmbjes nuk është në dispozicion për ju dhe ju nuk mund ta gjeni?